start as a DSD reseller

TVP Automatisering

TVP Automatisering

TVP Automatisering

TvP Automatisering is gevestigd in Diessen (provincie Noord-Brabant) en helpt MKB-bedrijven in de driehoek Breda, Den Bosch en Eindhoven met kantoorautomatisering. Sinds het prille begin werkt TvP Automatisering al met het DSD-platform. 

In 2006 kwam Thijs van Puijenbroek, eigenaar van TvP Automatisering, in contact met DSD Europe. Op dat moment was hij nog alleen in het bedrijf en deed hij alles zelf. Het eerste contact verliep fijn en ging al snel over in een vertrouwde klantrelatie. De Brabantse mentaliteit en korte lijntjes sluiten aan bij de bedrijfsmentaliteit van TvP Automatisering en bevallen na al die jaren nog steeds goed.


TvP Automatisering heeft het DSD-platform de afgelopen jaren zien ontwikkelen tot een steeds gebruiksvriendelijkere oplossing. En, hoewel Thijs de meeste installaties niet meer zelf verzorgd, is het team van TvP Automatisering nog steeds erg tevreden over de werking van het platform. 
“De lijntjes zijn kort en afspraken worden altijd nagekomen, dat is voor mij gewoon heel fijn samenwerken met DSD,” sluit hij af.

Your own on·demand software store.

Start now!